×
  • Hızlı Abonelik

  • Hızlı Abonelik Rehberi


    1- Aboneliğimi Başlat butonuna tıklayın

    vip.bafrahaber.com ana sayfasındaki Aboneliğimi Başlat butonuna tıklayarak abonelik işlemlerine başlayın.

    2- Abonelik Paketi Seç, Satın Al’a tıkla

    Kendinize uygun bir abonelik paketi seçin.
    2 tür yıllık abonelik paketimiz bulunmaktadır.

    1) Vip Abonelik paketimiz ile
    Bafra Haber’i reklamsız gezebilecek, istediğiniz kategorilerden bildirim alabilecek ve Vip üyelere özel içeriklere ulaşabileceksiniz. Örneğin, normal sitede yayımlanmayan hukuka uygun bilgi ve görseller gibi.

    2) Vip Plus Abonelik paketimiz ile
    Vip Pakete ek olarak belirlediğiniz kategorilerdeki haberleri Telegram uygulaması ile sitemizi ziyaret etmeden daha hızlı ve kolay bir şekilde okuyabilecek, her şeyden anında tam olarak haberdar olabileceksiniz.

    3- Üye Ol!

    2. Adımda abonelik paketini belirleyip Satın Al’a tıkladıktan sonra üye ol sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Vip Bafra Haber’e üye olmak sadece 2 aşamadan ibarettir.
    Birinci aşama cep telefon numaranızı girmek,
    2. aşama en az 6 haneli şifre belirlemek.
    Cep telefon numaranız aynı zamanda kullanıcı adınızdır. Şifrenizi daha sonra üyelik sayfanızdan değiştirebilirsiniz. 

    4- Ödeme Yönteminizi Seçin!

    3. Adımda üye olduktan sonra ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Abonelik ücretini 3 farklı yöntem ile yapabilirsiniz. Kredi Kartı, Banka Havale/EFT, Elden Ödeme.

    5- Öde Butonuna tıkla 

    Ödeme yöntemlerinden birini seçip öde yazan yere tıklayınız.

    1. Kredi Kartı

    Vip Bafra Haber, Dünya’nın birçok alışveriş sitesinin tercih ettiği iyzico sistemini kullanmaktadır. Ödemenizi güvenle yapabilir, ödeme aşamasında küçük farklarla 6 aya kadar da taksitlendirebilirsiniz. Kredi kartı Yönteminde fatura için bilgileri girmek mecburidir. Fatura bilgilerini doldururken, mesafeli satış sözleşmesini okuyup çentiği işaretlemeniz gerekmektedir. Ayrıca faturanızı ücret karşılığı posta yolu almak istemeyip ofisimizden almak istiyorsanız ilgili çentiği işaretleyiniz. Kredi kartı ödemeniz gerçekleştiğinde vip hesabınız otomatik olarak aktif olacak ve vip sayfasına yönlendirileceksiniz.

    2. Elden Ödeme

    Kredi kartı kullanmak istemiyorsanız ödemenizi bizi çağırarak veya ofisimize gelerek yapabilirsiniz. Bunun için Elden Ödeme yöntemini seçmeniz ve bilgileri girmeniz yeterli.

    3. Banka Havale/EFT

    Ödemenizi banka yolu ile de yapabilirsiniz. Banka Öde butonuna tıklayın ve açılan sayfadan fatura bilgilerinizi giriniz. * ile işaretli alanların girilmesi Fatura bilgileri için mecburidir. Banka Yönteminde Öde yazan butona tıklayınca Havale/EFT yapabileceğiniz banka bilgileri karşınıza çıkacaktır. Havale/EFT yaptıktan sonra aynı sayfadaki Ödeme bildirimi yazan butona tıklayıp, ödemenizi bize bildiriniz. İsterseniz bu bildirimi 533 260 8822 numaralı cep telefon numaramızın whatsapp/Telegram hattından veya [email protected] adresi üzerinden e-posta ile de bildirebilirsiniz.

    Artık Vip üyemiz oldunuz. Bir kaç işimiz daha kaldı. Bunları üyelik sayfasına girerek daha sonra da yapabilirsiniz.

    Neler mi kaldı? Profil Bilgilerini tamamlamak ve bildirim ayarlarını yapmak.

    1- Lütfen profil bilgileriniz tam ve doğru giriniz.

    2- Hiçbir haberi kaçırmamak veya istediğiniz kategoriden bildirim almak için önce bildirim ayarlarını yapılandırmanız gerekmektedir. Şu an için Push ve Telegram olmak üzere 2 şekilde bildirim alabilirsiniz ve isterseniz 2 yöntemi de aynı anda kullanabilirsiniz.

    Bildirim yapılandırma ve tercihler için yardım almak istiyorsanız sol üstten menü butonuna tıklayın ve ilgili bölümü açın.